INVESTEREN IN JOUW ONTWIKKELING

Levenslang leren & groeien. Dat is waar jij voor staat als coach. En dat is niet zo maar een ‘geloof’ … Je besliste om dagelijks te investeren in het begeleiden van anderen naar meer bewustwording en groei

En jij als professional? Hoe zet jij persoonlijke groei op de agenda en investeer je in het continue bijleren, open staan voor opportuniteiten en ‘out of the box’ te denken? Een paar keer per jaar een opleiding misschien… en je boekenkast staat vol met boeiende literatuur. En uiteraard spreek je af en toe af met een collega om te sparren?  
Want ja…. coach is soms wel een ‘eenzaam’ beroep. 

Als coaches kennen we deze uitdaging maar al te goed. Bij GrOw for it staat dan ook het netwerken en leren van elkaar centraal. En we houden ervan om nieuwe coaches te leren kennen en te leren van elkaar. Zin om mee te doen? We besloten een krachtige leeromgeving te bouwen voor coaches. Gestoeld op onze GrOw principes en gevoed door een sterk geloof dat mensen leren van mensen, door en met elkaar.

Groeien als coach doe je volgens ons door verbinding, uitwisseling en kwetsbaarheid. Samen planten we zaadjes bij elkaar en komen 1 x per maand samen om op regelmatige basis zorg en onderhoud te doen in onze eigen en elkaars moestuinen. Geen ‘one shot’ maar een traject waar we gedurende langere tijd een weg samen afleggen.
Zin om mee te doen? 

Gebruik zeker de KMO-portefeuille!

HET PROGRAMMA

Volgende inhouden komen aan bod:

Wie ben ik als coach? Wie word ik als coach? In de spiegel kijken, een persoonlijk ontwikkelingsplan, GrOwth mindset. Omgaan met emoties en zelfzorg, dragen en fixen, wat is resultaat en waar ligt verantwoordelijkheid? Communicatie en verbinding als coach. Ratio versus intuïtief / Therapie versus coaching: shift en enter. Nieuwe & inspirerende coachingtechnieken. Businessboost: hoe krijg ik meer klanten en zorg ik voor een ‘leefbaar’ inkomen? 

Je leert van ervaren GrOw coaches en van elkaar. We maken zo voor een stukje samen met het lerend netwerk ons programma op basis van jouw noden/behoeften.

VOOR WIE?

Je hebt een coaching diploma of certificaat of ervaring in coaching. Je werkt in hoofd of bijberoep, hebt een eigen praktijk of werkt in loondienst. Dit is geen opleiding tot coach maar een lerend netwerk door en voor coaches. Als je je inschrijft voor dit programma bellen we je sowieso even op om je achtergrond te checken en zo ook een inspirerende groepssamenstelling te maken.

WAAR EN WANNEER?

Dit traject start 2 x per jaar en bestaat uit 6 dagen waarop je samenkomt met maximum 10 andere coaches. Het traject bestaat uit een periode van minstens 6 maanden. We zoeken locaties in Limburg en proberen daarbij rekening te houden met de woon en/of werkplaats van onze coaches. Misschien kunnen we een sessies wel laten doorgaan in jouw eigen coachingspraktijk?  Het volgende traject start in september 2020 en loopt tot het voorjaar 2021. Precieze data worden later meegedeeld. 

KOSTPRIJS EN INSCHRIJVEN

Inschrijven kost 1599 euro (excl.btw)  en kan betaald worden via KMO portefeuille. Hiermee krijg je 30% korting op de fee. Inbegrepen zijn 6 dagen die gefaciliteerd worden door ervaren Grow coaches. Lunch en locatie zijn inbegrepen. Alle presentaties en materialen worden achteraf verstuurd en eventuele prints/hand-outs zijn ook inbegrepen.

Wil je meer informatie of inschrijven? 

Neem contact met 1 van de organiserende GrOw coaches, contacteer Goele via 0485/188503 of stuur een mailtje naar info@growforit.be.