DIRK VERSEES

Elk levend organisme is constant in verandering. Ik, jij en onze hele samenleving. Zo ontdekte Dirk dat er 1 sluimerende saboteur is, de ‘comfort zone’. Als je hier te lang blijft en je er niet bewust van bent, ontstaat er altijd fysieke en mental pijn. Dus ja… je kan best snel leren om uit die comfort zone te stappen. Maar hoe?

Tja… je kan wachten tot de verandering komt en dan leren hoe je er mee om moet gaan. Of je kan zelf aan het stuur gaan staan en verandering initiëren. 

Deze mindset bracht Dirk bij coaching en persoonlijke ontwikkeling. Iets wat in deze snel veranderende maatschappij steeds belangrijker wordt. Als professionele coach zorgt Dirk voor ondersteuning en kan hij er zo getuige van zijn hoe mensen groeien en bloeien. Stap voor stap. 

Dirk is geboeid door systemisch denken. In zijn coaching gaat hij dan ook steeds de context meenemen, het grotere geheel. Vanuit de unieke geschiedenis en situatie van mensen gaat hij met mensen, teams en organisaties aan de slag. Want een beweging van 1 persoon in een netwerk waar iedereen verbonden is, heeft een impact op alle anderen.

FAVORIETE QUOTES

“De lach en de traan grenzen aan elkaar”

“Blijf steeds in contact met jezelf, ongeacht de rol die je opneemt.

“De onderstroom bepaalt of we zwemmen”.

 

 

“Maak je eigen kompas en hou koers”.

 

 

Professionele ervaring

Opleiding

Volg op linkedin