Stéphanie Cael

Ideeën, Intuïtie, Inzicht in het geheel, Management/Leiderschap en Actie!!

There is no elevator to success, you have to take the stairs… Als je wil dat er iets verandert, zal je iets moeten doen wat je hiervoor niet gedaan hebt, daarvan is Stéphanie heilig overtuigd. Ze combineert inzicht in de lange termijn met ‘Actie’, gebaseerd op een fascinatie voor mensen en teams. Het inspireren en gidsen van mensen in hun “GrOw for It” zit in haar DNA! En daarbij gaat ze prat op een pragmatische aanpak, want fietsen leer je ook niet uit een boekje!

In het begin van haar carrière lag Stéphanie’s focus op processen optimaliseren en resultaten behalen. Tot ze in haar rol als teamleader besefte wat een verschil gemotiveerde, contente mensen kunnen maken. Stéphanie ondervond dat je uiteindelijk enkel succesvol kan zijn als je een goed werkend team hebt. Vanuit dit inzicht co-creeërt ze graag een organisatie met ruimte voor persoonlijk initiatief en verantwoordelijkheid.

Haar vrije tijd brengt ze door bij de kids; op concerten en festivals; met haar neus in de boeken; op reis; bij vrienden met lekker eten/drinken. 

Quotes op haar lijf geschreven...

“Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand

Albert Einstein

“Don’t tell people how to do things, tell them what to do, and let them surprise you with the results”

Phil Knight

 

 

“You have to do your own growing, no matter how tall your grandfather is

Albert Lincoln

Professionele ervaring

Opleiding

Volg op linkedin