HUNGRY FOR GROWTH?

GROW MASTERCLASSES

Ben je leergierig en nieuwsgierig? Wil je meer weten over ‘de mens’? 

Ben je geboeid door mindset, gedrag, gevoelens, menselijke relaties, communicatie, welzijn, motivatie, groeien, presenteren, opvoeden, etc….?

Ben je op zoek naar handvaten die je helpen om betere keuzes te maken en een beter begrip te krijgen op de uitdagingen waar je steeds tegen aan loopt?

Dan stillen we jouw leerhonger graag met onze MASTERCLASSES! 

Deze groeivitamines inspireren jou rond thema’s die relevant zijn om richting te geven aan je leven en ook anderen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. We kiezen onderwerpen die je helpen om beter om te gaan met uitdagingen in relatie tot jezelf, anderen en de wereld.

Onze masterclasses worden gegeven door gepassioneerde GrOw coaches met expertise en ervaring in training en coaching. 

Wat maakt onze GrOw Masterclasses anders en waarom deelnemen? We leggen steevast een link naar wetenschappelijk onderzoek en zetten je aan tot reflectie. We zoomen in op thema’s die je inspireren om een leven te bouwen dat écht bij je past en een voedende omgeving te creëren voor anderen om je heen. Want ja… nu je volwassen bent, moet en kan je zélf keuzes maken. Dat is het mooie, maar ook het moeilijke aan ‘opgroeien’. In een maatschappij waar er steeds meer mogelijkheden zijn om wegen te kiezen, komt er ook steeds meer nood aan bewustzijn over je eigen gedachten, gedrag & gevoelens.

We doen je nadenken door jouw groeigoesting te voeden met inzichten uit de psychologie, pedagogie, neurologie, filosofie, spirituele stromingen, etc….