OPLEIDING
VAN SURVIVING
NAAR THRIVING

Een intensieve, transformatieve training waar je leert om oude patronen die niet langer nuttig zijn te doorbreken. Je leert kwaadheid om te vormen in daadkracht, verdriet in verbinding en angst in inzicht. Word je bewust van je schaduwen en maak zo plaats voor krachtig, authentiek leiderschap, vitaliteit en levensenergie. Persoonlijke groei 2.0!

 
 

GROEIEN IN BEWUSTZIJN

Voel jij dat je niet ten volle leeft?  Is het leven eerder een ‘flat line’? Voel je soms dat iets je tegenhoudt om echt te floreren, vanuit kracht en creativiteit?

Ben je soms geïrriteerd door een nieuwe collega, nog voor je hem of haar écht hebt leren kennen? Loop je steeds aan tegen dezelfde moeilijkheden in samenwerking en (professionele) relaties? Erger je je vaak? Wil je veranderen maar lukt het je  niet om oude patronen te doorbreken?

Heb je je ooit voorgenomen nooit te worden zoals je vader, moeder, of iemand anders in je naaste omgeving? En merk je dat je soms toch precies hetzelfde reageert? Zo automatisch dat je het niet kan controleren?

Dat zijn allemaal voorbeelden van hoe het onderbewuste je leven bepaalt. Hoe delen van jezelf die je ontkent en probeert weg te duwen (bijvoorbeeld je kwaadheid, je kwetsbaarheid, etc…) toch een effect blijven hebben.

Zeker in stresserende omstandigheden nemen ze het stuur over, ze zetten je in overlevingsmodus en je tuimelt in de valkuil van diepe overtuigingen en angsten.

Door je er bewust van te worden, verliezen ze hun invloed over jou.

Je onderbewuste kan ook kwaliteiten verbergen of onderdrukken die je graag terug in je leven wil, zoals uitbundigheid, overgave, passie, verlangen, of gevoeligheid. Door te begrijpen en te doorprikken hoe je jezelf censureert, kan je die kwaliteiten terug toelaten.

VOOR WIE EN WAT JE LEERT

Bewustzijnswerk is er niet enkel om er zelf beter van te worden. Je levert door te werken aan jezelf een prachtige bijdrage aan jouw organisatie, je team, je klanten en de maatschappij.

“What we achieve inwardly, will change outer reality” Plutarch

Deze training helpt je om je plaats te vinden, op je werk en thuis. Om je unieke bijdrage te leveren die volledig in lijn is met wat jezelf, de mensen rondom je, de organisatie en de wereld nodig hebben.

Deze training is open voor iedereen. Want iedereen heeft er baat bij om een zicht te krijgen op onbewuste dynamieken.
 

Ben jij leidinggevende, coach, therapeut, psycholoog, bedrijfsleider? Dan begeleid je de persoonlijke groei van anderen en is het cruciaal om zelf een goed inzicht te hebben in je eigen onbewuste dynamieken. Alleen dan kan je garanderen dat je begeleding en advies niet gekleurd worden door je eigen uitdagingen.

 

Deze opleiding is een intensief persoonlijk traject. Je gaat gedurende 2.5 dag samen met een groep van maximum 6 deelnemers doorheen een intens proces.  

Wat heb je geleerd na dit weekend?

Je leerproces hangt af van de uitdagingen waar je mee komt. Als jouw uitdaging is om assertiever te zijn en beslissingen te kunnen maken, zal je een ander proces doorgaan en iets anders leren dan iemand die komt om te leren emoties uiten en kwetsbaar te zijn.

OVER DE COACH

Stijn Smeets behaalde een diploma in de psychologie aan de KULeuven en doctoreerde daarna in de VS over de sociale en emotionele ontwikkeling van high-potentials.

Professioneel begeleidt Stijn individuen en groepen in diepgaande persoonlijke transformatie, voornamelijk via het lichaam en het onderbewuste. 

In zijn privé-leven is hij monnik in een transsprituele gemeenschap, waar hij trainingen geeft over liefde en sexualiteit, en stervenden begeleidt in hun laatste reis.

“Puur verlangen is zeldzaam geworden. We laten het marineren in materieel comfort, we pekelen het in stresserende jobs,  en we maquilleren het voor meer sociale erkenning. Langzaam pubert het van ons weg. Vanop afstand kijken we naar de natuur, de mensen om ons heen, onze job en onszelf. Wat is er gebeurd met intens verbonden en betrokken te zijn, zodat er geen ruimte is om aan de echtheid en de zin ervan te twijfelen?”  Stijn Smeets

PRAKTISCH EN INSCHRIJVEN

Deze training gaat diep en is transformatief. Verwacht je aan een intense beleving, waarin we elkaar ondersteunen om een eind uit de comfortzone te gaan. 

Voorafgaand aan deelname is er een telefonische intake, waarin we nagaan of deze training aansluit bij wat je zoekt.

De opleiding start op vrijdagmiddag om 14u en eindigt op zondagavond om 17u. 

De groep is beperkt tot 6 deelnemers zodat ieders persoonlijk proces voldoende uitgediept kan worden.  De volgende editie van deze opleiding zal plaatsvinden van vrijdag 27 tot zondag 29 november 2020

 

We verblijven bij Frederik op het domein Marnil in het mooie Haspengouwse Heers. Een plaats van rust en culinaire verwennerij. Een prachtige omgeving om intensief aan de slag te gaan.

De prijs voor deze 2.5 daagse opleiding bedraagt 1250 euro.
Inbegrepen in de opleidingskosten zijn 2 overnachtingen in een 1 persoonskamer, alle maaltijden en de opleiding. 
Deze prijs is exclusief 21% BTW.
 
Betaling via KMO portefeuille is mogelijk waarbij professionelen tot 30% korting kunnen bekomen.

Inschrijven of meer informatie? Stuur een mailtje naar info@growforit.be en wij contacteren je asap!

Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate