TEAM

DE KRACHT VAN TEAMS

De kracht van teams om grootse resultaten neer te zetten is immens.  
Maar goed samenwerken is niet altijd evident, zeker in tijden waarin teams razendsnel veranderen. Hoe ontwikkelt een team zich, hoe help je mensen omgaan met diversiteit en welke vaardigheden zijn hiervoor cruciaal?  Een GrOw teamcoach versterkt hiervoor de ‘leer-kracht’ van teams. Ook inspireren en begeleiden we teams om hun eigen recept voor groei en ontwikkeling te schrijven. 

Zet de ontwikkeling van je team op de agenda en investeer slim via KMO Portefeuille!

OMGAAN MET DIVERSITEIT

Er zijn verschillende krachten, vaardigheden en expertises nodig om te komen tot goede prestaties. Juist… ‘elkaar aanvullen‘, een mooi principe waar vrijwel iedereen het mee eens is.
Maar op de werkvloer zien we dat verschillen tussen mensen vaak leiden tot frustratie en onbegrip. Hoe leer je mensen hiermee omgaan? Hoe kunnen we elkaar beter begrijpen en het beste uit onszelf en elkaar halen? Hoe kan iedereen zichzelf zijn en kunnen talenten en sterktes ingezet worden om samen vooruit te gaan? Onze GrOw coaches weten het beste uit teams te halen en gaan vanuit verbinding naar impact.

Ook zijn onze Insights Discovery practicioners in staat om taal te geven aan verschillen en via persoonlijkheidsprofielen verbindende gesprekken op gang te brengen.

TEAMING SKILLS

Om tot een goede samenwerking te komen, zijn er individuele vaardigheden die je kan ontwikkelen. Onze GrOw teamcoaches hebben hiervoor teaming skills kennis en expertise. We weten immers doorheen welke fases een team zich ontwikkelt en welke skills de ontwikkeling van een team bevorderen.

We organiseren regelmatig een open workshop waarbij we alle teaming skills op een rijtje zetten maar daarnaast kunnen we ook de slag in jouw organisatie om een training of coaching rond een specifieke vaardigheid uit te werken. Steeds op maat van jouw behoefte!

GROW TEAMBUILDING

Een ervaren GrOw team coach trekt er met je team op uit voor een intensieve team learning gedurende 1 of 2 dagen. Niet in een saaie vergaderzaal maar liefst in de weidse natuur. Leren doe je door te doen, we gaan dus niet stilzitten maar actief aan de slag. Tijdens een GrOw team building neem je de tijd om  écht te connecteren, je ontwikkelt teaming skills  & leert hoe je kan blijven leren & groeien als team. Een mix van outdoor activiteiten,
workshops, groeps- en individuele coaching met ruimte voor netwerking en fun!
Je kijkt samen naar het verleden, staat stil bij waar jullie vandaag
staan en kijkt vooruit naar het team dat je wil worden. We werken op maat van jouw team en designer samen een teambuilding met impact.

GROEITRAJECT OP MAAT

Laat een ervaren GrOw team coach het leerproces van jouw team versnellen. We begeleiden het team en de teamleider intensief gedurende een bepaalde periode om beter samen te werken en resultaten neer te zetten. We helpen het team om zijn unieke recept te ontwikkelen en volgen de groei van het team op de voet. We bekijken samen wat het team precies nodig heeft om razendsnel te kunnen ontwikkelen en straffe resultaten neer te zetten.

TALENT WINS GAMES

BUT TEAMWORK & INTELLIGENCE 

WINS CHAMPIONSHIPS