GROW TEAMBUILDING

DUURZAME TEAMONTWIKKELING

Je gelooft in de kracht van teams en wil investeren in groepsdynamiek en teamontwikkeling. Je weet dat een goede sfeer op het werk bepalend is voor de betrokkenheid en het werkgeluk van je mensen. 

Bij teambuilding denk je waarschijnlijk spontaan aan ‘samen leuke dingen doen’, wat zou moeten leiden tot een betere samenwerking & uiteindelijk betere resultaten. Dus… je gaat paintballen, bowlen en door de bomen slingeren in de Ardennen. FUN!

Maar… sprookjes bestaan niet. Dit zal de onderlinge banden in je team niet significant versterken of er voor zorgen dat jouw team beter gaat samenwerken en straffere prestaties levert. 

Echt bouwen aan een team doe je door te leren als team en als individu. Stilstaan, in kaart brengen wat er goed gaat en samen definiëren wat er beter kan. Leren omgaan met verschillen en de vaardigheden ontwikkelen om een team écht te versterken.

Dan versterk jij de wortels van je team. 
En dat doen wij in de natuur met ruimte voor FUN!

Onze ervaren GrOw coaches designen een intensieve leeromgeving waarin je samen met een teaming expert de weidse natuur in trekt gedurende 1 of 2 dagen. 

We stappen uit het traditionele kader om de tijd te nemen écht te connecteren, teaming skills te ontwikkelen en te leren hoe je als team kan blijven leren en groeien. Het programma bestaat uit een mix van outdoor activiteiten, workshops, groeps – en individuele coachings. Zo schrijven we samen een succesverhaal.

Met KMO portefeuille kan je als KMO voor deze teamboots tot 40% subsidie ontvangen.  

Wij komen graag langs om je DNA op te snuiven en een teambuilding op maat van jouw team uit te werken.

werkgeluk is een cocktail van zingeving,
autonomie, relaties, competenties
en vertrouwen