OMGAAN MET DIVERSITEIT

VERSCHILLEN ALS HEFBOOM VOOR GROEI

Sommige teams slagen erin om verschillen tussen mensen te gebruiken als hefboom voor succes. Maar in de praktijk merken we dat diversiteit vaak zorgt voor frustratie, misverstanden en zelfs conflicten op de werkvloer. Een goede relatie met collega’s is een belangrijke geluksfactor en succesvolle samenwerking zorgt voor resultaat

Waarom leren omgaan met verschillen steeds relevanter wordt? Onze wereld verandert razendsnel en teams zijn minder stabiel dan vroeger. Mensen komen en gaan, we werken met verschillende generaties en de internationalisering leidt tot multiculturele teams. Ga jij ervan uit dat iedereen constructief kan omgaan met verschillen of investeer je slim en ondersteun je jouw medewerkers in dit leerproces?

Tijdens een GrOw teamcoaching maken we verschillen tussen mensen bespreekbaar. We gaan aan de slag met Insights Discovery om aan de hand van ‘eenvoudige’ kleurentaal verbindende gesprekken & begrip te cultiveren.  

We versterken op die manier de wortels van jouw team en zorgen ervoor dat samenwerken een energiegever in plaats van een energievreter wordt.  We kunnen werken met verschillende methodieken waaronder het kleurenmodel van  Insights Discovery.

Strength lies in differences
not in similarities