TEAMING SKILLS

SLEUTELVAARDIGHEDEN OM BETER SAMEN TE WERKEN

Goed samenwerken vergt kennis en vaardigheden van elk teamlid. Maar naast vaardigheden is er ook ownership nodig waarbij iedereen verantwoordelijkheid pakt voor een succesvolle en plezierige samenwerking. Wijzen naar de ander (of naar de teamleider) is verleden tijd, reflecteren een must en agenderen de sleutel.

Het goede nieuws is dat teaming een WERKwoord is. Je kan het dus leren. Als wij het hebben over teaming skills zoomen we dieper in op de individuele vaardigheden die elk teamlid kan ontwikkelen om een team naar een hoger level brengen. Reflecteren op je eigen gedrag, je omgeving en teamfunctioneren is daarbij een must, een growth mindset mbt samenwerken. Maar… heel vaak nemen we hiervoor geen tijd. We laten het functionele voorgaan en denken dat ‘stilstaan’ tijdverlies is en niet productief.

Naast ‘individuele’ vaardigheden is het cruciaal om reflectiemomenten rond teamontwikkeling  op de agenda te zetten. Een team is constant in beweging en moet zijn eigen formule voor succes steeds opnieuw samenstellen. Maar hoe doe je dit concreet? Hoe agendeer je de groei en ontwikkeling van het team?

GrOw for it organiseert regelmatig open workshops rond teaming. Onze GrOw team coaches hebben de nodige ervaring en expertise als het aankomt op samenwerking. Indien gewenst geven we een opleiding in uw organisatie rond een specifieke teaming skill zoals feedback geven en krijgen, verbindend communiceren, empathisch luisteren, energiemanagement etc… 

Interesse? Wij werken graag een voorstel op maat uit!

TESTIMONIALS

GOOD TEAMS BECOME GREAT ONES
WHEN THE TEAM MEMBERS
TRUST EACH OTHER ENOUGH
TO SURRENDER
THE "ME" FOR THE "WE"